Toto Wolff szerint, Sebastian Vettel marketingszempontból hatalmas lehetőség lenne a Mercedes számára, és számolni is fognak a németek négyszeres világbajnokával, amikor a pilóták sorsáról kell majd dönteniük. Mivel a Ferrari...
Toto Wolff szerint, Sebastian Vettel marketingszempontból hatalmas lehetőség lenne a Mercedes számára, és számolni is fognak a németek négyszeres világbajnokával, amikor a pilóták sorsáról kell majd dönteniük. Mivel a Ferrari...
A június 28-ra tervezett Formula 1-es Francia Nagydíjat is valószínűleg el kell halasztani, miután Emmanuel Macron államfő hétfőn módosította a tömegrendezvényekre vonatkozó tiltás időpontjának végén. A bejelentés szerint május 11-ig...
Rengeteg forgatókönyv létezik a Forma-1-es Magyar Nagydíjra vonatkozóan Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint. "A jogtulajdonos Liberty Mediánál és nálunk is rengeteg forgatókönyv létezik, nem tudjuk, mikor cseng...
Mindenki tisztában van a jelenlegi helyzettel, ami nagyban befolyásolja az összes eseményt is. Ez alól a Formula 1 sem kivétel. A koronavírus miatt először az Ausztrál nagydíj elhalasztásával szembesültünk (nem...
A számos koronavírus gyanú, és egy csapattag pozitív tesztje nyomán történt McLaren visszalépés miatt, egybehangzó sajtóinformációk szerint az F1 döntéshozói jobbnak látták törölni az Ausztrál Nagydíj teljes programját. Hivatalos indoklásukban...
2021-től Aston Martin néven folytatja az F1-es szereplését a Racing Point, miután pénteken hivatalossá vált, hogy Lawrence Stroll részesedést vásárolt a brit Aston Martin autógyárban. Ezt az információt egyébként a...
Christian Horner szerint, a második szezonjára készülő Alexander Albon a nyomást legalább olyan hatékonyan tudja kezelni, mint csapattársa Max Verstappen. Eddig Albon elképesztő karriert fut az F1-ben. Szezon előtt szerződése...
Forma-1 akkreditált újságíróként sokáig nem értettem: ugyan mi újat tudna mutatni egy szezont lekövető dokumentum sorozat? Aztán megnéztem a „Hajts a túlélésért” első évadát, és szó szerint hanyatt vágtam magam....
Cyril Abiteboul, a Renault csapatfőnöke szerint, Esteban Ocon érkezése új lendületet ad a csapatnak 2020-ban, és a Mercedesnél tesztpilótaként szerzett tapasztalatai is jól jönnek majd nekik. A 2019-es szezont...