REMEK HÍR: Érkezik a Drive to Survive második évada

Forma-1 akkreditált újságíróként sokáig nem értettem: ugyan mi újat tudna mutatni egy szezont lekövető dokumentum sorozat? Aztán megnéztem a „Hajts a túlélésért” első évadát, és szó szerint hanyatt vágtam magam.

Elképesztő kameratechnika, lenyűgöző szuperlassítások, halandó szemének ez idáig láthatatlan pillanatok, és emóció minden mennyiségben – egy olyan alkotás, amit minden Formula-1 fanatikusnak látni kell! Tömören így tudnám körülírni a Netflix csúcstermékét, amely olyan közel viszi a nézőt a történésekhez, mintha maga is csapattag volna, de minimum szabad bejárása lenne az F1 paddockba.

Günther Steiner és a Haas központi szereplők voltak az első évadban

 

2018-ban ráadásul egy olyan szezont sikerült nagyon durván kimaxolni, amely utólagos jóindulattal sem volt nevezhető izgalmasnak, plusz a három élcsapatból kettő nem is engedte meg a Netflix stábjának a forgatást. Ha ezekből a lehetőségekből egy ilyen szintű remekművet sikerült a képernyőre vinni, akkor bele sem merek gondolni, hogy 2019-ből mit hoznak össze a február 28-án induló új évadba.

 

Elég csak Lewis Hamilton hatodik világbajnoki címére, a Honda feltámadására, Max Verstappen győzelmeire, Charles Leclerc jó barátja elvesztésének hétvégéjén aratott diadalára, és/vagy Sebastian Vettel vesszőfutására, a McLaren pilóták bohóckodására, Robert Kubica visszatérésére gondolni.

Maga a tartalom díjköteles, de van egy jó hírünk: aki esetleg nem tudná, létezik ingyenes, 30 napos próbaidőszak a Netflixen. Ha még nem használtad volna ki, akkor hajrá… 😉

 

Forrás: Fans Brands

Ajánlott cikkek