VIDEÓ: Autót VILLANTOTT az Alpine is – Így néz ki ALONSO új fegyvere!

A már az elmúlt időkben megismert online leleplezős trendet tovább görgetve, kissé akadozva, de annál nagyobb örömmel mutatta be az Alpine első F1-es autóját.

Aki Fernando Alonsót várta, nos, annak csalódnia kellett: a spanyol menedzsmentje már jóval korábban jelezte, hogy a nemrégiben elszenvedett kerékpáros balesete miatt biztosan nem szerepel majd a pilóta, ellenben a hamarosan induló tesztidőszakra már bevethető lesz. Ennek fényében indult meg a leleplezés, amelynek során egy kis bevezetőt kaptunk az Alpine történelméből.

Ezt követően Esteban Ocon kapott szót, aki büszkén beszélt a francia színekben pompázó autóról, majd hozzátette, hogy a tavalyi dobogója után 2021-re sem csökkennek az elvárásai, Q3-as időmérőket, dobogós harcokat vár a szezonban. A pilóta után a csapat új vezérkara is tiszteletét tette, a Suzuki MotoGP istállójától átigazolt Davide Brivio, a Renault Csoport ügyvezető igazgatója, Luca de Meo, valamint Marcin Budkowski is a színpadra állt méltatni az Alpine első Formula-1-es versenygépét.

Hát, mit is mondjunk: Ez bizony nem lett ronda!

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Alpine F1 Team

Forrás: FansBrands

Ajánlott cikkek