F1: megérkezett az ÚJ MERCEDES !

Lehetett némi sejtésünk már arról, hogyan fog kinézni a Mercedes istálló 2021-es autója, hiszen több szivárogtatás is történt ezzel kapcsolatban (Hol a csapat, hol az egyik versenyző árult el részleteket). Változás azért így is akad!

Mercedes-AMG F1 W12 E Performance vezető színe továbbra is a fekete, de előkerült az elmúlt esztendőkben látott sláger ezüst is. Na, meg természetesen a korábban megszokott elemek és logók, nagyon hangsúlyosan az AMG. A rajtszámok megjelenése pedig egyszerűen zseniális! Kíváncsian várjuk, hogy az igényes külső mellett milyen technikai újítással és a kiskapuk közé még éppen beférő újdonsággal szerelték fel a németek az új modellt (pl. egy újabb DAS huncutság?), valamint, hogy képes lesz-e vele Lewis Hamilton nyolcadjára is világbajnokságot nyerni…

Ha ezt még nem is, az autóban rejlő potenciált illetően már hamarosan többet is tudunk majd, hiszen tíz nap múlva Bahreinben, tesztkörülmények között láthatjuk az új vasat. Az alábbi videóban a csapat két pilótája, és a mérnökség két tagja beszél arról, mi változott meg, és mi maradt ugyanaz:

Sok-sok érdekes pillanat vár még ránk az új szezonban, amelynek külön pikantériát ad a tény, hogy mind Hamilton, mind pedig Valtteri Bottas csupán egyetlen évre szerződött.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Mercedes-AMG PETRONAS Team

Forrás: Fansbrands

Ajánlott cikkek