TUDTAD? Magyar ARC álmodta a Brit Nagydíjon köröző McLaren festését!

Minden Formula-1-es versenyhétvégén megszokott protokoll, hogy a különböző üresjáratokban, szünetekben sportautókkal visznek körbe helyi hírességeket, sztárokat aktív vagy volt versenyzők. De hogy jön ide az Independent GTS Hungary szimulátoros csapata? Rögvest kiderül!

A Brit Nagydíjon a Pirelli Hot Laps autó McLaren 750s volt, melynek erős kötődése van a fentebb már említett IGTSH-hez. Horváth Richárd, vagy ahogy az online platformokon őt ismerik „IGTSH_Reechey” a már említett csapat versenyzője, és nem mellesleg a McLarennel szoros együttműködést ápoló angol HALO ITSM vállalat alkalmazottja. Richárd pedig nem kisebb dologgal büszkélkedhet, minthogy magyarként ő tervezte a Hot Laps verda festését, és az IGTSH-s virtuális autókat is ő „fényezi”.

IGTSH_Reechey már időtlen idők óta az Independent GTS Hungary Gran Turismo softwarrel futó sim istálló egyik büszkesége, de nem az egyetlen. Hencsei Benjámin e-sportoló ugyanis a 2023-as fantasztikus sikerek után (Benjámin 2023-ban egyedüli e-pilótaként képviselte Magyarországot az Olympic Esport Series-en, és ott összesítésben pedig a nyolcadik helyen végzett) újfent kijutott a GTS Nations Cup Manufacturer európai, élő rendezvényére, amire augusztus 10-én, Prágában kerül majd sor.

Az IGTSH csapat ráadásul a híres Gran Turismo film elkészítéséből is jócskán kivette a szerepét. De ez már egy másik történet!

Ajánlott cikkek