Renault F-1 Team: „Mi állunk a legjobban a 2021-es fejlesztésekkel!”

Sokak számára meglepő bejelentést tettek a franciák: véleményük szerint senki nem tart azon a szinten a 2021-re való felkészülés tekintetében, mint ők.

Arra kevés esélyt látnak, hogy már 2020-tól domináljanak, de tény, hogy az egész visszatérésüket a 2021-es szabályváltoztatások inspirálták, és az első pillanattól kezdve készülnek rá:

„Ez egy hatalmas lehetőség nekünk, ennek megfelelően rengeteget fektetünk bele. Meggyőződésem, hogy nincs másik olyan csapat, aki ennyire elhivatott lenne ebben. Nagyon sokat dolgozunk a háttérben, és bátran mondhatom, meglátszik az, milyen óriási erőket ölünk bele az előrelépésbe. Szerintem jelenleg mi vezetjük a képzeletbeli versenyt 2021-et illetően.” – mondta el Cyril Abiteboul, a Renault csapatvezetője, aki azt is hozzátette, hogy már 2020-tól is többet vár, mint az előző esztendőktől.

Véleményem szerint hiba lenne alulértékelni a Renaultban rejlő potenciált. A világ egyik vezető autógyártójának minden ereje és tapasztalata a projekt mögött van. Ugye senki nem képzeli, hogy számolatlanul öntenék bele a pénzt, ha nem látnák a fényt az alagútban…  

Forrás: FansBrands

Ajánlott cikkek