Indul a motorsportélet, Laller ismét tesztel

Noha a járványhelyzet nehezén már túl vagyunk, a hazai tereprali bajnokság, és úgy általában a tereprali versenyek még váratnak magukra. Addig is folytatódnak a kollektív tesztek, melynek keretében a terepmotorosok ma ismét Pápocon gurulnak majd.

A gyakorláson természetesen részt vesz Horváth Lajos „Laller” is, aki mostanság nagy kedvvel száll nyeregbe. A váci sportember egyre jobban összeszokik a Dakar győztes KTM technikájával, és nagyon élvezi ezt a tanulási folyamatot. Laller nemrégiben külhonban is próbára tette magát, a közeli Szlovákiában járt csapatával, ahová a helyi terepmotorosok meghívására érkezett. A kitűnő terep és a szívélyes fogadtatás igazán eredményes tesztnapot eredményezett, a hazai versenyzők készen állnak a 2020-as bajnokság kezdetére.

Az ismert versenyző nem csupán az edzéslehetőség miatt utazott a szomszédokhoz, nagyon fontosnak tartja a szlovák-magyar terepralis barátság ápolását is. A meghívást hamarosan viszonozni fogja a Laller Racing Dakar Team pilótája, hiszen a következő hetekben Erdőkertes közelében fog együtt motorozni a nemzetközivé duzzadt társaság.

Ajánlott cikkek