Horváth Lajos: „2021 a megújulás éve lesz, tartsatok velünk!”

Legutóbb még a 2020-as tereprali „szezon” viszontagságaival foglalkoztunk hasábjainkon, de ekkor már a fontos dolgok folytak a háttérben. Nem titok, hogy ezek a tereprali motoros szakágának megreformálásával kapcsolatosak.

Azóta némileg tisztult a kép, és már látható, mi lehet majd a működő irány 2021-ben. Egy teljesen új csapat vág neki a nemes célnak, hogy az off road sportágak közül kiemelje, és a méltó helyére küzdje fel a TR sportágat. Ebben nagy szerepet vállal Horváth Lajos „Laller” is, aki már jó ideje a saját szívügyeként kezeli a szakág dolgait:

„Az idei év nehézségeiből erőt merítve mertünk álmodni egy nagyot. Esch Tamással mélyebb szerepet vállaltunk a szakág vezetésben, és Dervadelin Tamás valamint Soós Péter versenyzőtársunk segítségével igyekszünk elérni a céljainkat. Fejlődni és bővülni akarunk, egy színvonalasabb és élhetőbb motoros sorozatot szeretnénk a meglévő rendszer alapjain felépíteni és megszilárdítani. Egy olyan szériát képzeltünk el, ahol több kategóriában is várjuk majd a leendő nevezőket. Sportszakmai szempontból is szintet kívánunk ugrani, amelyhez minden eddiginél erősebb médiahátteret képzeltünk el!

Adott a motivációnk, jövőre profikat bevonzva és az amatőröket is felkarolva akarunk egy kétosztatú, változatos, kibővített kupát. Emellett nagyon-nagyon hangsúlyosan fogunk beleállni az utánpótlásképzésbe, mert ez a legfőbb éltető motorja a törekvéseinknek. Ebben segítségünkre lesznek a már bejáratott kapcsolataink, melyek mind a versenyzők toborzásában, úgy a tevékenységünk prezentálásából is kiveszik majd a részüket. Új honlappal, friss ötletekkel, egyedi megoldásokkal, és profi sajtóval igyekszünk olyat letenni az asztalra, amely megszólítja és sikeresen eléri a hozzánk hasonló benzinvérű őrülteket!

Szóval, nagyendúrós túramotorosok, krosszosok, endúrósok… 2021 legyen a megújulás éve, és gyertek terepralizni. Mutassuk meg, hogy az off road társadalmat semmi sem győzi le!” – üzente meg motoros társainak a Dakart kétszer is megjárt Laller.

Ajánlott cikkek