AMTS 2020 – január végén indul a nyereményautó-átépítés a Westendben

Idén egy egyedi Porsche Boxster S kerül kisorsolásra az Automobil és Tuning Show-n Idén is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján, március 22-én.

A többéves hagyomány és a játék feltételei változatlanok, autó tekintetében azonban az AMTS történetének legkomolyabb nyereménye talál idén gazdára! Ahogyan immáron 15 év alatt megszokhattuk, megszámlálhatatlan különlegességet és élményt ígér hazánk és a térség legnagyobb autós szezonnyitó rendezvénye, a 2020-as AMTS. A Hungexpón március 20-án elrajtoló show felhozatalában az autózás minden szegmensét lefedő kiállítások, színes motorsport események, valamint kortól és nemtől független családi programok is szerepelnek.

 

https://www.youtube.com/channel/UCD37vqm6Gw5_2cDqPiMFCRg

 

Egy belépő áráért négy pavilon, valamint hatalmas szabadtéri terület kínálatában, a három nap alatt ezernél is több járműkülönlegességet, 10 tematikus rendezvényt, Off-Road Show-t és Drift versenyt láthatnak az odalátogatók, továbbá a Miss AMTS Szépségverseny látványvilága mellett idén egy egyedi sportautóval gazdagabban térhet haza valamelyik szerencsés látogató. A tuningalapot egy 2002-es évjáratú Porsche Boxster S adja, melynek átépítési munkálatait az érdeklődők szeme láttára végzik ismét a WestEnd City Center alsó szintjén, a Millennium udvarban, január 30-tól. Szokás szerint a szakemberek ízekre szedik az autót, majd a belterét, hangrendszerét és futóművét, valamint a teljes külső megjelenését minőségi komponensekkel teszik egyedivé. Az autót a márciusi show bármely látogatója megnyerheti.

A sorsoláson való részvétel feltétele akár egyetlen teljes árú, vagy családi jegyet megvásárlása, mellyel a rendezvény „G” pavilonjában nyereményszelvény váltható. Az ezen található három kvíz kérdés helyes megválaszolása után pedig már csak a vasárnapi sorsoláson kell izgulni! A korábbi években Volkswagen EOS, Scirocco, BMW Z4 és Audi TT, valamint Ford Mustang modelleket vettek kezelésbe a tuningmesterek. A lényeg a magas minőségű, típushoz gyártott módosításokban van, az élő átépítés pedig nemcsak közép-kelet-európai viszonylatban, hanem világszinten is kuriózumnak számít, hiszen egyrészt teljesen nyilvános, másrészt pedig mindössze 4 nap alatt megy végbe a teljes metamorfózis. A január 30-án, 10 órától induló nyilvános átépítés helye, a WestEnd City Center bevásárlóközpont Millennium udvara, ahol egy mini-autókiállítás keretei között folynak majd a munkálatok, minden nap 19 óráig.

A helyszínen többek között élőben lesz megtekinthető a vadonatúj Ford Puma, az új Audi Q3 Sportback, egy veterán hot-rod, egy formaautó és egy Super Enduro versenymotor. Az elkészült nyereményautót pedig február 3-án lehet megtekinteni ugyanitt, valamint a március 20-22. között az AMTS 2020 rendezvény G-pavilonjában. A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén négy pavilont, egy jókora sátrat és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:  Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja

 Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása

 EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása

 Classic Automobil Show – restaurált klasszikus autók, veteránok

 Magyarok a világ járműgyártásában – hazánk nagyjai az autó- és motoriparban

 DRIFT és GYMKHANA Bajnokság – A látványos autósportok exkluzív versenye

 OFF-ROAD Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán

 Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása

 Tuning találkozó és kiállítás – több száz magánépítő és klub bemutatkozása

 Gyári Csúcsmodellek – exkluzív tárlat a márkák sportmodelljeiből

 SUV és Pickup Zóna – szabadidőautó kiállítás, az elérhető kínálat bemutatkozása

 Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak

 

Az AMTS nyitva tartása: március 20-21: 9:00-19:00 óráig, március 22: 9:00-18:00 óráig. 

Ajánlott cikkek