Vettel: „Soha korábban nem voltam még ilyen jó”

Meglepő kijelentést tett az idén már az Aston Martin Racing szolgálatában álló, négyszeres világbajnok sportoló. Véleménye szerint még sosem volt annyira egyben, mint jelen pillanatban.

Állítása szerint még az eddigi pályájának csúcsát jelentő Red Bullos időszakánál is nagyobb formát mutat. Ez legalábbis furcsa annak fényében, hogy az elmúlt két évben labdába sem nagyon tudott rúgni Charles Leclerc mellett a Scuderia Ferrarinál, és az eredményességet illetően is szakadék tátongott a két pilóta között.

„Leginkább a kíváncsiság, na meg az új kihívás szellemiségével győzött meg Lawrence Stroll, de most már nagyon bizakodó vagyok. Úgy gondolom, hogy mellőznünk kell az ígérteket, és helyette keményen dolgozni. A legtöbbet kell kisajtolnunk a jelenleg tapasztalható optimista hangulatból, és felvenni a kesztyűt a legjobbak ellen. Nem lesz egyszerű dolog, hiszen még mindig a Mercedes 2021 legnagyobb esélyese.

Ami az én szerepemet illeti, úgy érzem, felkészülten vágok neki az új kalandnak. Sokat változtam, jobban látom az összképet, és közben jobb versenyzővé is váltam. A Red Bullos időknél is erősebb formában várom az Aston Martinos bemutatkozásomat. Megvan a lehetőségünk, hogy egy új fejezetet írjunk a márka történelmében, és ez izgatottá tesz. Biztos vagyok benne, hogy a szurkolóink, és a sportág rajongói is hasonlóképpen éreznek.” – mondta el Sebastian Vettel.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Forrás: FansBrands

Ajánlott cikkek