F1: 52 esztendős lett minden idők egyik legnagyobb bajnoka

Már hét év telt el Michael Schumacher síbalesete óta, de az állapotával kapcsolatban azóta sem lett sokkal okosabb a világ.

Noha félévente/évente egyszer hivatalosan is bejelentkezik a Schumacher család megerősíteni a semmit, mi a magunk részéről úgy gondoljuk, nem csak a família érdemelné meg a tiszteletet. A rajongók akkor is rajongók maradnak, ha kedvencük már nem aktív versenyző, vagy éppen betegséggel küzd. Véleményünk szerint a közösség pozitív erejére éppen ezekben az időkben lenne a legnagyobb szüksége a hétszeres világbajnoknak, és a szurkolók is megérdemelnék, hogy legalább nagy vonalakban beszámoljanak nekik a bálványuk állapotáról.

Persze jól tudjuk, hogy ez a fajta példátlan médiacsend Michael Schumacher kérése volt, és pontosan arra az esetre vonatkozott, ha valami beláthatatlan történik vele. Ám az ember kíváncsi, a fanatikus pedig mindig és még tovább remél: Michael nem elhanyagolható részben a drukkereknek is köszönheti a világraszóló hírnevét, így a konklúzió ugyanaz lesz, mint a már fentebb említettek… Emberek százmilliói, rokonok, barátok, kollégák várnának arra, hogy csak egy morzsát dobjanak nekik, amely véget vetne az ebben a sportágban még sosem látott bizonytalanságnak.

Addig is sok boldog születésnapot kívánunk neki, és reméljük, hogy lassan, de annál biztosabban felépül, és láthatjuk őt még a Forma-1 paddockban intelmeket osztani a fiának.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Forrás: FansBrands

Ajánlott cikkek