Rajtengedély megadva: Lengyelországban kezdik a szezont Lallerék

Hosszú, nagyon hosszú pauza végére kerül pont a jövő héten: végre megtörik a csend, egy versenyzés nélkül töltött év után Horváth Lajos és csapata végre újra harcba indul!

Lallerék a lengyelországi Drawsko Pomorskie-ban pattannak motorra, hogy a Baja Drawsko Pomorskie kétnapos megmérettetésén térjenek vissza a nemzetközi tereprali elitbe. Laller már nagyon várja a megmérettetést, bízik abban, hogy ez csak a kezdet lesz, és 2021-ben minél több versenyen rajthoz állhat a csapatával:

„Ha azt mondom, hogy ki vagyunk éhezve a versenyzésre, akkor hazudok… Valósággal harapni tudnánk már a szemünkbe verődő földet, annyira hiányzik az etapok feelingje! Már egy év telt el azóta, hogy szintén Lengyelországban, a Baja Szcezineken húztuk a gázt, az eltelt időben pedig töretlenül bíztunk abban, hogy visszatérhetünk a szervizparkok világába. Természetesen az eltelt idő sem veszett kárba, nagyon sokat dolgoztam azon, hogy előre mozdítsam a Laller Racing Dakar Teamet. Ennek köszönhetően új támogatókkal bővültünk, 2020-tól az Olajshop.hu, idéntől pedig már az Erri BT és a Liszman Kft is támogatja a céljaink megvalósítását.

Büszkeséggel tölt el, hogy a csapatom folyamatosan duzzad, és hogy idén egy új szakágban is bemutatkozhatunk: Magyarország egyik legtehetségesebb motokrossz versenyzője a LRDT színeiben kezdi meg 2021-et, a csapat és a saját versenyzésem mellett én és a támogatóink is motiváltak vagyunk abban, hogy támogassuk és előremozdítsuk Liszka Roland pályafutását.

Külön öröm, hogy a sportszakmai szempontok mellett logisztikai téren is sikerült fejlődnünk: az idei évtől egy minden igényt kielégítő szervizjármű állt a csapat szolgálatába, hogy a folyamatosan növekvő szakosztályt kiszolgálja. A szezonkezdetre visszatérve, ezúttal nem tűztünk ki elvárásokat, azaz egyet mégis: A hosszú kihagyás után szeretnénk a verseny minden egyes pillanatát megélni, sok-sok verseny kilométert gyűjteni, kiélvezni a légkört, és visszarázódni a körforgásba! A gépek felkészítve várják a menetet, a fiúk örömmel teli várakozással készülődnek, szóval rajtunk semmi nem múlik majd!” – nyilatkozta izgatottan Horváth Lajos „Laller” csapatvezető-versenyző.

A Baja Drawsko Pomorskie jövőhét pénteken rajtol el és szombaton ér célt, a magyar egység csütörtökön hajnalban indul útnak a nagy kalandra.

Ajánlott cikkek