A Red Bull Imolában már „kaszálna”- Bomba fejlesztés jöhet!

Aki látta a Bahreini Nagydíjat, aligha gondolja azt, hogy a papíron győztes Lewis Hamilton Mercedese volt a pályán a legnagyobb erő. Max Verstappen rettentően meggyőző produkciójára végül csak vitatott módon nem került fel a korona, de ez a Red Bullt egyáltalán nem veti vissza. Sőt!

Az osztrák istálló extra motivált, és ígéri, Imolában már nem lesz kegyelem. A csapatot belelkesítette Verstappen poleja és teljesítménye, komoly fejlesztésekkel készülnek Olaszországba, melyeket győzelemre akarnak váltani.

„Bahreinben Max túlcsúszott a rázókövön, így jobbnak láttuk, ha visszaadja a pozícióját. De ez már a múlt, nézzük inkább a pozitívumokat: az autónkban megvan a potenciál, gyorsabbak voltunk a Mercedesnél az időmérőn és a versenyen is. Ebből kiindulva nyilvánvalóan csalódottak vagyunk, hogy csak a második helyen végeztünk, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy más csapatok bármit megadnának egy ilyen eredményért. Jó az autónk, és hamar felülírja majd a csalódásunkat egy győzelem. Ha Imolában nyerünk, akkor elfelejtjük a rossz pillanatokat, és könnyedén továbblépünk. Ezért el is követünk mindent, és már most olyan fejlesztések állnak rendelkezésre, amely teljesen nyílttá fogja tenni a világbajnoki küzdelmet. Amit biztosan ígérhetek, hogy futamról-futamra erősebbek leszünk! A cím elérhető, a sorsunk pedig a saját kezünkbe került.” – nyilatkozta Paul Monaghan, a Red Bull Racing főmérnöke.

Erős szavak ezek, ugyanakkor a Bahreini Nagydíj képének alapján abszolút benne van az idei szezonban a trónfosztás sansza…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Forrás: FansBrands

Ajánlott cikkek