Nemsokára fény derülhet Michael Schumacher állapotára?

Nagyon érdekes gondolatmorzsát ejtett el erről a minap egy hazai autóversenyző. Keszthelyi Vivien szavára érdemes odafigyelni, hiszen nyugodtan hívhatjuk bennfentesnek ebben az ügyben.

A magyar sportoló már jó ideje a Scumacher családhoz tartozik, hiszen Ralf Schumacher fiához, Davidhez több éves párkapcsolat fűzi. Vivi jó eséllyel tisztában van azzal, milyen Michael Schumacher egészségügyi állapota, de nyilvánvalóan a család kérését tiszteletben tartva nem nyilatkozhat érdemben a témában. Vivien az elmúlt napokban mégis sokat sejtető módon beszélt a német ikon állapotával kapcsolatban:

“Úgy gondolom, nemsokára mindenki megtudja majd, hogy van Michael Schumacher. Addig is, szerintem mindenkinek illene odafigyelni a család azon kérésére, hogy nem szeretnének erről beszélni a nagy nyilvánosság előtt. Sok kérdés merül fel ezzel kapcsolatban, és nálam is gyakran érdeklődnek, hogy tudok-e valamit, de ilyenkor mindig diszkréten szoktam válaszolni. Ha eljön az a pillanat, amikor ez az egész publikus lesz, akkor mindenki választ kap majd a kérdéseire.” – mondta el egy televíziós magazin műsorban Keszthelyi Vivi, aki több alkalommal is találkozott már a legendával.

Friss hír, hogy Jean Todt, Schumacher egykori csapatfőnöke rendszeresen látogatja a versenyzőt, akivel együtt szokott tévézni. Reméljük, hamarosan jó hírek érkeznek a BAJNOKRÓL…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Forrás: FansBrands

Ajánlott cikkek