McLaren: Türelmesnek kell lennünk!

Andreas Seidl a McLaren csapatvezetője a földön jár, és reális célokat akar kitűzni. Örül a csapat fejlődésének, de szerinte nem szabad elbízniuk magukat attól, hogy Mercedes motorra váltanak ismét. Szerinte a győzelem még nem elérhető a jovő szezonban.

A 2020-as szezon végén a Renault és a McLaren búcsút intenek egymásnak, hiszen egy ideje hivatalos, hogy a McLaren ismét a Mercedesszel lép partnerségbe. Ez a felállás 1996 és 2014 között elég sikeresen működött, hiszen, három egyéni és egy csapatbajnoki címet hozott. A wokingi csapat célja ismét az elitbe kerülni és természetesen győzelmeket és világbajnoki címeket szerezni, és a Mercedes motorjaival erre minden esélyük meg is lesz. Ennek ellenére nem akarnak kapkodni és tudják, hogy időre van még szükség ahhoz, hogy ismét a győzelem újtára lépjenek.

„Reálisnak kell maradnunk. Nekem az a legfontosabb, hogy csapatként tovább tudjunk fejlődni. Ez azt is jelenti, hogy megtesszük majd a következő lépést az autónkkal, mert csak így juthatunk az élre a Forma–1-ben. Boldogok vagyunk, ugyanakkor sosem becsülhetjük le a riválisokat, akik ugyanolyan keményen dolgoznak, mint mi, és elég sok potenciállal is bírnak. A cél egyértelmű: fejlődni akarunk, és remélhetőleg olyan helyzetben vagyunk, hogy küzdhessünk.” – mondta Seidl

Motor lesz, az autóval szépen fejlődik a McLaren, Norris és Riccirdo pedig két ütőképes pilóta, így a McLannek minden a kezére játszhat majd.

Ajánlott cikkek