Magyar Nagydíj, harmadik szabadedzés: Lewis Hamilton a leggyorsabb

A nap híre, hogy 2037-ig még egészen biztosan láthatunk majd Magyar Nagydíjat, erről Stefano Domenicali biztosította a hazai szurkolókat. Arra viszont, hogy kiderüljön, ki lesz nyeregben az időmérőn, még várnunk kell.

Továbbra is Red Bull – Mercedes küzdelem jellemzi a Hungaroringen látott képet, míg Carlos Sainz autójában motort kellett cserélni. Erre azért volt szükség, mert a tegnap nap folyamán komoly problémát azonosítottak a spanyolnál. A pályán csak nehezen indult meg az élet, melyet a két Haas nyitott, és majdnem ők is zárták az etapot… Egészen pontosan a gyakorlás utolsó perceiben Mick Schumacher a pálya felső harmadában szállt el autójával, a mozdulat piros zászlós megszakítást ért. Eközben az élmezőnyben nagy mozgolódást nem láthattunk, továbbra is a német kirakatistállónál mérhettük a leggyorsabb köröket.

Ez némileg aggasztó lehet(ne) a Red Bull Racingnek, azonban Max Verstappen még tegnap sietve leszögezte, nem tartja vészesnek a minimális hátrányt. Az edzést végül Lewis Hamilton nyerte, Max Verstappen és Valtteri Bottas előtt, de őszintén reméljük, a kvalifikáció izgalmasabban alakul majd.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: LAT Images

Forrás: Fansbrands.hu


Ajánlott cikkek