Kiss Norbi újra magyar versenycsapattal áll rajthoz a FIA ETRC Kamion Európa – bajnokságban

A kétszeres kamion Európa-bajnok hónapok óta javában készül csapatával az új kihívásra, a harmadik kontinens bajnoki cím megszerzésére. A versenykamion az ország egyik legjobban felszerelt műhelyében szakértő kezek gondos munkájának köszönhetően nyerte el végleges formáját, festését, és amennyiben minden csavar a helyére kerül a RÉVÉSZ TRUCK RACING TEAM elindul, hogy meghódítsa Európa legendás versenypályáit.

“ Nagyon örülök és büszke vagyok, hogy létre jött ez az új magyar csapat és különösen boldog vagyok, hogy egy ilyen ikonikus cégcsoport karolt fel bennünket, mint a RÉVÉSZ Csoport. Úgy érzem, egy picit hazatalált és otthonra lelt a kamionsport Magyarországon.”-
mondta Kiss Norbi, és hozzátette, nagyon keményen dolgoznak, hogy harcban legyenek az Európa-bajnoki címért.

Révész Bálint a RÉVÉSZ Cégcsoport elnök-tulajdonosa úgy nyilatkozott, hogy egy régi nagy álma valósult meg azzal, hogy létrejött ez a kamion versenycsapat és nagyon örül, hogy meg tudták győzni Norbit, hogy a RÉVÉSZ TRUCK RACING TEAM színeiben induljon.

“ Összeállt a magyar csapat, magyar versenyzővel és célunk a dobogó legfelső foka lesz már az első évben.“ – nyilatkozta Kozák Attila a RÉVÉSZ TRUCK RACING TEAM csapat vezetője, aki számára nagyon fontos, hogy a RÉVÉSZ Csoport fennállásának 40. évfordulóját egy erre méltó kamion Európa-bajnoki kupával is meg tudják majd ünnepelni.

 

A 40-es rajtszámmal induló MAN típusú versenykamiont az ország egyik legkorszerűbb műhelyében Bakó Csaba versenymérnök készítette fel. A helyszín kiválasztása után Norbi hamarosan tesztelni fogja az új versenyjárművet, ahol először mutatkozhat be a technika a magyar nagyközönségnek.

Jelen állapot szerint a futamok augusztus végén Csehországban indulnak és november közepén az olaszországi Misanóban lesz az utolsó verseny.

 

VERSENYNAPTÁR 2020

MOST – 2020.08.29-30.
ZOLDER – 2020.09.12-13.
JARAMA – 2020.09.26-27.
LE-MANS – 2020.10.03-04.
HUNGARORING – 2020.10.17-18.
MISANO – 2020.11.14-15. 

 

Forrás:

Kiss Norbi Média

Ajánlott cikkek