Kecskés Bence a 2021-es szezon első éles bevetésén vesz részt a hétvégén

Az előttünk álló hétvégén kerül megrendezésre az Elf CIV, vagyis az Olasz Gyorsasági Bajnokság idei első fordulója Mugellóban.

A New Times Racing versenyzője, Kecskés Bence vegyes érzelmekkel várja a 2021-es szezon első versenyhétvégéjét, mivel a mugellói aszfaltcsíkról már tért haza pozitív, illetve negatív érzelmekkel is. Bence úgy érzi, hogy minden tőle telhetőt megtett a felkészülési időszakban, így magabiztosan áll majd fel a rajtrácsra, akárcsak a csapat.

A meteorológusok tavaszi időjárást ígérnek a hétvégére, szóval az eddigiek alapján mindenre fel kell készülni, hóeséstől a verőfényes napsütésig.


A Premoto3-as kategória nevezési listáján 37 pilóta neve olvasható, reméljük, hogy a jelenlegi helyzet ellenére is minél többen el tudnak menni a verseny helyszínére… Az előzetes időterv alapján Bence első időmérője pénteken 15:55-kor veszi kezdetét, míg a második kvalifikációt szombaton reggel 9:30-kor tartják majd.

Az első verseny szombaton 15:40-kor, a második pedig vasárnap 17:15-kor rajtol. Elvileg lesz élő közvetítés is, de erről még egyelőre nem tudunk pontos információkat. Érdemes követni a New Times Racing Facebook oldalát, ahol a live stream linkje is megtalálható lesz.

Ajánlott cikkek