F1 SAPKA INGYEN? Minden hétvégén A TIÉD LEHET egy!

Mi a FansBrandsnél folyamatosan arra törekszünk, hogy izgalmat csempésszünk a versenyhétvégékbe. Most egy olyan INGYENES JÁTÉKOT szeretnénk neked mutatni, amitől GARANTÁLTAN lázba jössz!

Ugyanis ki ne szeretne egy jó tippért EREDETI Forma-1-es sapkát nyerni? Ráadásul minden egyes hétvégén!? A FansBrands játékában most ITT A LEHETŐSÉG, amihez nem kell mást tenned, csak ITT regisztrálni a játékra.

A játékunk MINDEN F1-es VERESENYHÉTVÉGÉN zajlik, a szabályai pedig pofonegyszerűek. A regisztráció után máris megteheted a tippjeidet az éppen aktuális futam végeredményével kapcsolatban. Erre a versenyt megelőző napig (szombat 23:59) van lehetőséged, később már nem tudsz majd voksot leadni.

Ezután pedig jöhetnek az izgalmak, mert MINDEN TIPPELŐ között sorsolunk, a szerencsés nyertes pedig BÁRMILYEN FORMULA-1-ES SAPKÁT VÁLASZTHAT magának webáruházunk kínálatából, amit természetesen díjmentesen postázunk neki.

SZERETED a versengést? SZERETSZ nyerni? Akkor ITT A LEHETŐSÉG, töltsd le az applikációnkat, regisztrálj, és PÖRÖGJ RÁ a nyereményekre!

Ajánlott cikkek