Endurance: Németh Eszter győzni megy az Euroringre

Németh Eszter az előttünk álló hétvégét sem tölti majd autósport nélkül, ám, míg az előzőn a Suzuki Motoros Márkatalálkozó és Családi Nap keretein belül vendégként vett részt, most autóba pattan.

A fiatal pilóta az Örkényben megrendezendő négyórás hosszútávú/megbízhatósági versenyen áll rajthoz, az ambíciói pedig erősek:

„Érdekes futam elé nézünk az Euroringen. A jól megszokott kupás Suzuki Swiftbe pattanok be, amelyen másik három versenyzővel osztozom majd. Azt gondolom, egyértelműen a győzelmet kell megcéloznunk, én ezzel az attitűddel fogok beülni az autóba. Még nem tudom, mikor fogom vezetni az autót, hogy melyik óra lesz az enyém, azonban minden megtett kilométer nagyon sokat számít a felkészülésemben. Mindenkit arra bátorítok, ha szereti az autósportot, és még nincs programja szombatra, akkor jöjjön ki szurkolni nekünk az Euroringre, ahol nagyon közel kerülhet a versenyzőkhöz és az autókhoz is. 8:30-tól felbőgnek a motorok, mindenkit várunk szeretettel.” – nyilatkozta Németh Eszter autóversenyző, aki valószínűleg lélekben már a hónap vége felé érkező International GT Open megmérettetésére és a várhatóan nagyszámú nézőközönségére is gyúr.

Aki szeretné nyomon követni Eszter szereplését/karrierjét, az NYOMJON EGY LIKE-ot a Facebook oldalára.

 

Nyitókép: Bebesi Zoltán

Ajánlott cikkek