Albonnak hamarosan annyi a Red Bullnál

Biztatóan kezdett, ám mostanság egyre mélyül a gödör Alexander Albon alatt. A brit-thai pilótának most már nagyon ideje lenne villantani valamit, mert az egyetlen dobogója nem lesz elég az ülése megtartásához.

Erről árulkodnak a szakértől megnyilvánulásai is, amik igencsak velősre sikeredtek az Eifel Nagydíjat követően. Albon gokartos megmozdulással intézte el Daniil Kvyat első szárnyát, és a másik Alpha Tauris versenyzőt is majdnem kiütötte a versenyből – saját magáról már nem is beszélve.

„Borzasztóan gyenge volt ezen a hétvégén. Nem elég, hogy lassú volt, de rengeteg gyerekes hibát vétett. Jó autóban ül, amellyel képesnek kellene lennie jó eredményekre, mert különben hamar kikerül a Red Bulltól. Úgy gondolom, nem sok az esélye a maradásra… Kár érte, mert jó pilótának és egy remek srácnak tartom őt.” – nyilatkozta Nico Rosberg.

„A Red Bullnak jóval többre van szüksége. Max Verstappen mellé egy olyan versenyző kell, aki szállítja a jó helyezéseket. Miközben a Mercedes nemsokára megnyeri a konstruktőri címet, addig Max ott van Valtteri Bottas nyakán. Ebből nagyon jól körvonalazódik, hogy mire lehetne képes a Red Bull Racing két erős versenyzővel, ezzel a technikával.” – mondta el a Sky Sport szakértője, Paul di Resta.

Az istálló pozitív kommunikációja ellenére úgy gondoljuk, Albon napjai meg vannak számlálva…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Reuters

Forrás: Fansbrands


Ajánlott cikkek