A Hot Wheels Monster Trucks Live 2022-ben BUDAPESTEN is!

A Hot Wheels™ Monster Trucks Live 2022-ben visszatér Európába vadonatúj járgányaival.

A produkció örömmel tesz eleget a magyar keresletnek, és a nagy érdeklődésre való tekintettel egy plusz előadást iktatnak be a budapesti programjukba. Hot Wheels™ Monster Trucks Live már március 20-án, vasárnap délelőtt 11.30-tól is látható lesz a Budapest Arénában!

Az extra előadásra jegyek már kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon. Az eredetileg meghirdetett 2 budapesti showra belépők már csak korlátozott számban elérhetők

A Live Nation és a Raycom-Legacy Content Company, a Mattel, Inc. (NASDAQ: MAT) partnereként január 3-án újraindította a Hot Wheels Monster Trucks Live turnét, új kocsikkal visszatérve az élő fellépésekhez Európa-szerte. A hatalmas nemzetközi érdeklődésre való tekintettel a családi show az angolszász területek után ellátogat az európai arénákba, köztük a Budapest Arénába is, 2022 tavaszán. 

A Hot Wheels Monster Trucks Live NAGYBAN tér vissza, több járgánnyal, mint valaha! A vadonatúj, 4 méter magas Mega Wrex™ tornyok – dinoszaurusz külsejükkel – 1800 lóerőt mozgosítanak a versenyben. A turnénak ez az újdonsága biztosan a nézők egyik kedvence lesz! A rajongók megismerkedhetnek még az új Bigfoot Midwest Madness™-szel is, amely a Hot Wheels és a Bigfoot® együttműködéseként jött létre. Továbbá Race Ace™ is csatlakozik az eseménysorozathoz, újabb szörnyetegként, amely az ikonikus Hot Wheels lángnyelveket viseli.

Ez a turné továbbra is az egyetlen lehetőség a közönség számára, hogy megnézze a híres Hot Wheels Monster Trucks játékok valós, életre kelt verzióit, beleértve a visszatérő kedvenceket is – Bone Shaker™-t, Tiger Sharkot, V8 Bomber™-t és Demo Derby-t. Az előadásokon szintén látható lesz egy különleges rész az autófaló, tüzet okádó Megasaurustól és a Hot Wheels Monster Trucks Live magasan repkedő Freestyle Motocross versenyzőitől! A rajongók egyszerre élvezhetik az izgalmas akciókat és az üzemanyaggal átitatott játékosságot, mindezt felülmúlhatatlan ütközésekkel, valamint hatalmas monster truck versenyekkel és csatákkal!

A népszerű Crash Zone lehetőség minden előadás előtt két és fél órával kezdődik. Az egyedülálló élmény a rajongóknak lejutást biztosít a versenypályára, hogy közelrő láthassák a Hot Wheels Monster Trucks autók sokkoló külsejét és hatalmas méreteit! A nézők még emlékezetesebbé tehetik a napot egy adrenalinnal feltöltött VIP csomaggal, amely tartalmaz többek között egy az akciókra történő legjobb rálátást nyújtó ülőjegyet, ajándéktárgyakat, valamint egy vezetett Monster Truck túrát is!

Budapesten végül 3 előadás lesz látható, március 19-én, szombaton a matiné 11:30-kor, az esti show 18:30-kor kezdődik, majd 2022. március 20-án, vasárnap még egy matiné előadást lehet megtekinteni 11:30-as kezdettel a Budapest Arénában. 

Jegyek most még kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

A nézők és a stáb biztonsága a legfontosabb. A Mattel örömmel hozza el a nézőknek a Hot Wheels élő eseményeit, szigorúan betartva a helyi biztonsági előírásokat és szabályokat.

 

További infó:

www.hotwheelsmonstertruckslive.com 

www.livenation.hu

www.funcode.hu

Ajánlott cikkek