Végszóra megérkezett az ÚJ FERRARI is: Gyönyörű lett az SF21!

Ma 14h-kor online leleplezés keretében bemutatkozott a Scuderia Ferrari idei fegyvere. Az új gépet Mattia Binotto vezette fel, sok eltérés nincs rajta az előző évekhez képest, de így is szívet-lelket melengető lett az összhatás!

A mára már szomorú módon természetesként megélt online autóbemutatón Binottón kívül a Ferrari összes nagykutyája megszólalt, John Elkann elnök, Laurent Mekies igazgató mellett a motorrészleget vezető Enrico Gualteri, valamint Enrico Cardile is kivette a részét az SF21-es prezentálásából.

Ami rögtön szembetűnik, hogy az egyik legnagyobb szponzor logója zöldre váltott, érdekes újítás a 2020-ban Mugellóban már látott rajtszám formátum, na meg az autó hátsó traktusa, amely a jól ismert vörösből sötétebb, burundi árnyalatba hajlik. A remények szerint a Ferrari szurkolók nem csupán a kinézetben fognak majd különbségeket felfedezni, de az SF21 a pályán is ütőképesebb lesz a tavalyi verziónál. Ebben szerepet játszhat az átépített orrkúp, és a megváltoztatott aerodinamika, melyre két fejlesztési zsetont lőttek el Maranellóban, na meg a befagyasztott szabályrendszer keretei között frissített hajtáslánc is.

Az SF21-et már holnap pályára viszik, Charles Leclerc és Carlos Sainz egy filmes nap keretében ülnek a volán mögé Bahreinben. Pénteken pedig már nincs pardon, a tesztekkel hivatalosan is elindul 2021 – kíváncsiak vagyunk rá, milyen formát mutatnak majd a teszteken, és hogy mit tartogat ez az év a Scuderia Ferrarinak.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Scuderia Ferrari

Forrás: Fansbrands.hu

Ajánlott cikkek