NTR : Maxwell Toth hétvégén Vallelungában húzza a gázt

A New Times Racing amerikai származású versenyzője már felépült korábbi, műtétet igénylő problémájából és rajthoz áll a hétvégi versenyen.

Max ezúttal az Aprilia Racing RS 660 Trofeo szezonnyitóján áll rajthoz Vallelungában, ami az olasz CIV-bajnokság betétfutamaként szerepel majd. Ahogy korábban is említettük ez a kategória remek lehetőség arra, hogy a fiatal pilóták megmutathassák tehetségüket az Aprilia Racing által felkészített egyforma RS 660 motorkerékpárok nyergében.

Max-ot az ESBK Stock 600 kategória jerezi hétvégéjének csütörtöki napján érte utol motorversenyzők egyik tipikus problémája, az úgynevezett „alkar pumpa”. Emiatt fel kellett adnia az ottani szereplést. Pár nappal később műtéti beavatkozással orvosolták a problémát, ez enyhítette az izmokon kialakult nyomást. Szerencsére nagyon jól sikerült, így gyorsan felépült belőle és bizakodva vág neki a valleungai hétvégének, amelyből igyekszik kihozni a tőle telhető legtöbbet. A csapatvezetés és az NTR egy része a helyszínről drukkol majd neki. Te is követheted Max szereplését a https://www.civ.tv oldalon.

Ajánlott cikkek