Max Verstappen: „Nincs mit bizonyítanom!”

Szinte bizonyos, hogy a Monacói Nagydíj is – mint ahogy az eddigi összes verseny – Max Verstappen és Lewis Hamilton csatájáról szól majd. Sokan már azt vizionálják, hogy a rajtok alkalmával rendszerint nagyot küzdő ellenfelek hamarosan kiüthetik egymást…

Míg Lewis Hamilton szerint erre biztosan nem fog sor kerülni, Max Verstappen már a kérdéstől is ideges:

„Komolyan, nem értem, mit lehet még mondani erről? Sosem akartunk egymásnak direkt nekimenni, csak egyesek ebből akarnak nézettséget gyártani. Ettől ugyan sokkal több lesz a kattintás, de sajnos a lényeg elsikkad. Remek versenyeket vívtunk a Mercedessel, én nagyokat küzdök Lewissal, sokkal inkább erről kellene beszélni.” – mondta el Verstappen a Monacói Nagydíj sajtótájékoztatóján.

„Szerintem idáig jól elkerültük a komolyabb kontaktot, de még nyilvánvalóan sok verseny van hátra, ahol ez megtörténhet. Remélem, nem fog, és mivel megvan közöttünk a kölcsönös tisztelet, szerintem nem kell ettől tartani. Max biztosan úgy érzi, hogy bizonyítania kell, és ezért el is követ mindent, míg én inkább előre gondolkodom.” – nyilatkozta Lewis Hamilton.

 

A végszó Verstappené lett, aki igencsak egyenesen adta a hallgatóság tudtára, mit is gondol…

„Nem, nincs mit bizonyítanom! Az ütközés mindig két emberen múlik, és mi eddig elég jól tettük a dolgunkat. Keményen, de sportszerűen versenyzünk, reméljük, ez a jövőben is folytatódik!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Ajánlott cikkek