Ismét a gyerekekért gurult a Limuzinos, Luxusautó Felvonulás rendőri kísérettel – TrackRacing Team

A nyár első napján, június 1-én a Hősök terén gyülekeztek az autókülönlegességek, hogy autóztassák Budapesten a gyerekeket.

A Baptista Szeretetszolgálat szervezésében sok autó, közöttük a „hosszú” limuzin szerviz, sportautók, városnéző busz, tűzoltó, mentő és rendőrautók is jelen voltak.Immár negyedik alkalommal a Sződy fivérek is részt vettek ezek a számukra is élményszámba tartozó rendezvényen:

„Nekünk is öröm, hogy itt lehetünk. Szívesen veszünk részt a rendezvényen és autóztatjuk meg a gyerekeket, főleg úgy, hogy az autós konvoj rendőri felvezetéssel suhan át a városon. Biztosítva ezzel a folyamatos haladást.” – kezdték a Sződy fivérek, Szabolcs és Zsolt.

A Hősök teréről indulva az Andrássy úton át, az Oktogontól az Erzsébet hídon keresztül a Várkert Bazárig tartott az első autós szakasz. Ott egy kis frissítő után elkészült a csoportkép, majd a Clark Ádám térről a Margit hídon keresztül ismét az Oktogonnál kanyarodtak rá az Andrássy útra és vissza a Hősök terére.

Itt pizza szeleteket osztottak a gyerekeknek és mindenkinek, aki jelen volt a rendezvényen.

Az esemény fényét emelték a meghívott vendégek, Kiszel Tünde (médiaszemélyiség, fotómodell) és Győrfi Pál mentőtiszt, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Szabolcs és Zsolt így összegezte az autós napot:

„Reméljük, hogy legfőképpen a gyerekek, a kis utasok számára, de a vendégek és a jelenlévők számára is élmény volt ez a városon keresztül autózás a felvezetéssel. Kiváló időben, látványos járművekkel autóztunk, és úgy láttuk, hogy a város számára is érdekes volt ez az átvonuló autós konvoj. Szívesen jövünk jövőre is Opelünkkel, hogy autóztassunk megint.” – zárták a napot a Sződy fivérek.

 

Fotók:

Track Racing 

 

Ajánlott cikkek