HIVATALOS: A kocka el van vetve, Perez a Red Bullba ültetve!

Beigazolódott az átigazolásai pletyka, amely Sergio Perez Red Bull Racinges lehetőségéről szólt. A mexikói versenyző 2021-ben is a mezőny tagja lesz, érkezésével pedig egy rettentően erős páros áll össze az osztrák istállónál.

A bikáknál sokat morfondíroztak a döntésen, de aztán győzött a józan ész. Alexander Albon tehetséges és szorgalmas versenyző, de nem képes hozni azt a kiegyensúlyozott szintet, amivel a csapat esélyesként szállhatna harcba a konstruktőri bajnokságban. Perez érkezésétől azt várják, hogy ez megváltozik, és nagy az esélye, hogy nem tesznek vele rossz lóra.

Rettentően hálás vagyok a Red Bullnak, amiért mellettem döntöttek, és megadják nekem a lehetőséget 2021-ben. Mindig is arra vágytam, hogy egy bajnokságra törő alakulat versenyzője lehessek, mióta a Forma-1-ben vagyok, ez a célom. Büszke vagyok rá, hogy Max Verstappen csapattársaként állhatok fel a rajtrácson, és mindenkit biztosítok felőle, hogy minden tőlem telhetőt beleadok majd. Ugyanaz a mentalitásom, mint a Red Bull Racingnek, azért vagyok a mezőny tagja, hogy eredményeket szállítsak, és segítsem őket a bajnoki címért vívott harcban!” – mondta boldogan és motiváltan Perez.

Most még nagyon nehéz elképzelni őt a Red Bull overálljában, de kevés olyan versenyző van a mostaniak között, aki jobban megérdemelné az esélyt, mint a Racing Point ex-zsenije. Ezzel az utolsó előtti hely is megtelt 2021-re, már csak Lewis Hamilton szerződéshosszabbítását várjuk, de ez valószínűleg csupán formalitás.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Forrás: FansBrands

Ajánlott cikkek