Határokon átívelő motoros szövetség, avagy báránysülttel a terepraliért

Horváth Lajos „Laller” és a Laller Racing Dakar Team neve nem csupán a hazai off-road közegben cseng jól, a környező országokban is szívesen látják a váci sportember által irányított csapatot.

Most éppen Szlovákiába látogattak Lallerék, ahol a Slovak 4 Rally Team meghívására jó hangulatú edzésnapot teljesítettek a magyarok:

„Nemrégiben nálunk vendégeskedtek a hazai tereprali bajnokságban versenyző szlovák barátaink, egy remek csapatépítő tréning keretében együtt húztuk a gázt Erdőkertesen. Az akkori meghívást viszonzandó Bodor Róbert csapatvezető meginvitált bennünket a Losonc mellett üzemeltetett motoros paradicsomukba, Fülekre, ahol nagyon jó hangulatban, élvezetes pályán készülhettünk fel a következő, kalocsai bajnoki fordulóra. Itt volt motocross és enduro nyomvonal is, körönként összesen 60 kilométernyi távolsággal, ahová Robiék itinert is készítettek.

Szóval navigációból kellett mennünk, két kört teljesítettünk, és egy szuper tájékozódási versenyt futottunk, ami az edzés mellett jó buli is volt. Péntek este nagyon finom nyárson sült báránnyal vártak bennünket a szlovák barátaink, de ami ennél is fontosabb, hogy immáron nyugodtan kijelenthető: egy erős, határokon is átívelő szlovák-magyar terepralis szövetség van kialakulóban. Őszintén remélem, hogy célt érnek a törekvéseink, és a következő hazai versenyünkre minden eddiginél több külföldi srác eljön majd!” – nyilatkozta Horváth Lajos „Laller”.

Ajánlott cikkek