F1: Mozgolódás várható az Alfa Rómeónál

Méghozzá pénteken, az Eifel Nagydíj szabadedzése előtt. Ha a megérzéseink nem csalnak, akkor Kimi Raikkönnen hosszabbít, és a jövő évi csapattársát is megnevezik.

A spanyol GP Blog forrása arról beszél, hogy nem csupán szabadedzésen kap majd lehetőséget Mick Schumacher, hanem ő váltja majd Antonio Giovinazzit a következő szezontól. Mivel a Scuderia Ferrari döntési opcióval rendelkezik az Alfa egyik ülését illetően, és nyíltan elégedetlenek az olasz pilótával, nem légből kapott az értesülés/feltételezés.

Giovinazzival szemben egészen egyszerűen elfogyott a türelme a Ferrarinak, ( Az akciós Ferrari termékekért katt a linkre!) és mivel az ifjú Schumachernél nem nagyon tud jobb opciót felmutatni a Frederic Vasseur által vezetett csapat, nagy a valószínűsége, hogy a nagy bejelentés holnap tényleg meg is történik majd. Mivel korábban Mattia Binotto is elmondta, hogy a németnek a saját kezében van a sorsa – mivel Schumacher jelenleg vezeti is az F2-es bajnokságot, nem nagyon mernénk ellene fogadni…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: DPPI

Forrás: FansBrands

Ajánlott cikkek