Első alkalommal az AMTS-en – Sződy Fivérek

A 16. AMTS-t, más néven Autó és Motor Tuning Show-t Május 27-29-e között tartották a Hungexpo-n. A jól ismert rendezvény és kiállítás Magyarország egyik, ha nem a legnépszerűbb és legnagyobb autós kiállítása. Rengeteg érdeklődővel és visszatérő látogatóval, évről-évre.

A Sződy fivérek, Szabolcs és Zsolt régi látogatója a rendezvénynek:

„Ha jól emlékszünk, 2008 óta járunk ki az akkor még Tuning Show-nak nevezett kiállításra. Már akkor nagyon tetszett, de elmondhatjuk, hogy évről-évre fejlődik ez a három napos esemény. Nem véletlenül várjuk és látogatunk ki minden évben ide.” – mondták a fivérek.

Az eddigi tizenhárom alkalom után most a Track Racing versenyzői számára egy új helyzet következett. Főszponzorukkal egyeztetve kiállították Opel Tigra versenyautójukat is a standon:

„Nagy örömünkre a Cleano Kft. standján kiállíthattuk versenyautónkat, két BMW társaságában. Egyben főszponzorunkat képviselve három napon át volt látható az autónk. Sok ismerőssel és látogatóval beszélgettünk, természetesen az autósportról és a szlalom bajnokságunkról leginkább. Ezáltal rengeteg élmény és hangulat kapcsolódik ehhez a hétvégéhez. Az tény, hogy kevesebb időnk volt most végignézni az 5 pavilont, de ennek ellenére szívesen vállaltuk és vettünk részt a közös munkában.” – számoltak be a rendezvényről saját meglátásuk szerint a Sződy testvérek.

Szabolcs és Zsolt szerint jól sikerült számukra is ez a három napos program, és hasonlóan tervezik 2023-ban is a megjelenést:

„Eleget téve a felkérésnek és kötelezettségeinknek, jövőre is szívesen leszünk itt a kezdetektől a zárásig. Még azon is túl, hiszen az összepakolás része minden rendezvénynek. A tapasztalatok után vannak még ötletek a jövőre nézve, de erre lesz időnk bőven a következő show-ig.” – zárták gondolataikat a Sződy fivérek.

Külön köszönet a RaceVloggers.hu-nak.

Természetesen szerkesztőségünk is meglátogatta a Sződy Fivérek standját, ahol egy jót beszélgettünk. 

Fotók:

Track Racing

Ajánlott cikkek