Baja Satu Mare – Horváth Lajos Szatmárnémetiben versenyez csapatával

Az előttünk álló hétvégén rendezik a Baja Satu Mare 2021 tereprali versenyt, amely egyben a magyar bajnoki futam is. A közeli megmérettetésen természetesen Horváth Lajos „Laller” és csapata, a Laller Racing Dakar Team is ott lesz.

A tavalyi nehéz esztendő után idén rendben zajlanak a bajnokságok, a Laller Racing már a harmadik versenyének fog neki a szezonban. Június különösen erős hónapnak ígérkezik, hiszen Lallerék két komoly nemzetközi TR futamon is rajthoz állnak:

Mindig is szerettem Szatmárnémetiben versenyezni, ahol árad a falakból a történelem. Imádom a kedves helyieket és a szép természetet, nagyon szeretem a hegyes-völgyes, izgalmas pályákat. Ez a verseny most sok endúrós jellegű szakaszt fog tartalmazni, ezért a könnyebb mozgás érdekében a kisebb motorom hoztam el. A gépátvételen már túl is vagyunk, hamarosan indul a program a rajtceremóniával, majd kora délután megkezdjük a mért etapokat. Mindössze 300 kilométert fogunk teljesíteni két nap alatt, de bizonyosan jól megdolgoztatnak majd bennünket a szervezők. Kell is a kilométer, hiszen június végén egy újabb komoly nemzetközi futamon, a lengyelországi Rally Breslaun öt nap alatt már 1500 lesz a penzum. Bizakodva várom a startot, szeretnék jókat csatázni és egy jót motorozni.” – jelentette a helyszínről Horváth Lajos.

A baja Satu Mare eseményeiről természetesen lapunk is beszámol majd.

Fotó: Pataky Péter

Ajánlott cikkek