A New Times Racing Máriapócsot is meghódítaná

Az előttünk álló hétvégén rendezik a MAMI Kupa második fordulóját Máriapócson, ahol az NTR három versenyzője is rajthoz áll.

Név szerint Borsándi Botond, Papp Kevin és Kamen Popov képviseli majd a csapatot a 125 4T kategóriában. Kanyó Dániel és Ochtinszki László motorja sajnos nem áll össze a versenyhétvégére, így ki kell hagyniuk ezt a fordulót. Ádám Róbert pedig egy edzésnapon vesz részt a Szlovákiaringen. A motorosok már nagyon várják, hogy ismét a rajtvonalhoz állhassanak, hiszen a kakucsi verseny óta már majdnem eltelt egy teljes hónap. Ez idő alatt természetesen mindenki a fizikális és mentális felkészülésre összpontosított annak érdekében, hogy az aszfaltcsíkon végül a lehető legjobb formáját tudja nyújtani a rekkenő hőségben is. Vannak akiknek még teljesen új lesz a második forduló helyszíne, de szerencsére a csapat tapasztaltabb versenyzői támogatják őket.

Az NTR motorosai már a pénteki edzések alkalmával pályára gurulnak, ahol a körülmények megismerése a kitűzött cél. Illetve az előrejelzések szerint kánikula várható, ami szintén megnehezíti a versenyzők dolgát. Szombaton és vasárnap időmérő edzések és futamok várják a MAMI Kupa résztvevőit.

A csapatvezetés szerint a versenyzők magabiztosak és még tovább fejlődtek az előző fordulóhoz képest, így mindenki bízik egy ismételten eredményes hétvégében.

 

Ajánlott cikkek